丹波黒豆狩り

141019_5.jpg141019_6.jpg
141019_7.jpg141019_8.jpg

三田市郊外の知り合いの農家に
2年ぶりにお邪魔して。。。

[EF50 F1.2L USM]
兵庫 | comments (4) | -

Comments

山猿 | 2014/10/24 11:48 PM
>Sjorsさん
 次回、来日された際には、酒場で”枝豆”をご馳走します。(^^)
Sjors | 2014/10/24 07:12 PM
こんにちは、山猿、

さて、それは興味を感じさせています。
私たちがビールを備えた、チーズあるいはドライ・ソーセージを食べるように、日本の枝豆大豆の食べることです。

よろしく、

Sjors

Hello 山猿,

Now, that is interesting. Is the eating of the edamame soy bean in Japan, like we eat cheese or dry sausages with our beer.

Kind regards,

Sjors
山猿 | 2014/10/24 12:18 AM
>Sjorsさん
 成熟する前に収穫する、大豆の一種です。
 塩ゆでにして食べると美味しいです。
 ビールを飲みながら食べると最高です。

 ttp://en.wikipedia.org/wiki/Edamame
Sjors | 2014/10/23 12:24 AM
こんにちは、山猿、

それはよく見えます、天候、のために、1つの、収穫。あなたの知人は黒い醤油を作るために黒豆醤油を使用しますか。どんな種類の果物が木から収穫されますか。それは典型的なハロウィーン果物のように見えます。(^o^)

よろしく、

Sjors

Hello 山猿,

It seems good weather for a a harvest. Does your acquaintance use black bean soy for making black soy sauce? What kind of fruit is harvested from the tree? It looks like a typical Halloween fruit. (^o^)

Kind regards,

Sjors

Comment Form

icons: