品川駅のマカロン

120609_1.jpg
気まぐれ | comments (4) | -

Comments

山猿 | 2012/06/13 11:01 PM
>Sjorsさん
 コメント、ありがとうございます。
 なるほど!

 売っているものは、形が美しくて、
 さまざまな風味と色がありますので、
 それらが難しいんですね。
Sjors | 2012/06/13 12:09 AM
こんにちは、山猿

基本的に、それは卵白です。また、砂糖は混合しました。必要とするのは低温オーブンおよび多くの忍耐だけです。

特別フォーム、余分な風味などを得ることは、作ることをより難しくします。私は、クレーム・ブリュレを作る場合、常に結局多くの卵白を持っています。それはmakaronを作るために使用することができます。

よろしく、

Sjors


Hello, 山猿

Basically it is egg-white and sugar mixed. All you need is a low temperature oven and a lot of patience.

To get special forms, extra flavor, etc makes it harder to make. When I make creme brulee, I always have a lot of egg white in the end. It can be used to make makaron.

Kind regards,

Sjors
山猿 | 2012/06/11 12:43 AM
>Sjorsさん
 マカロンって、高価なイメージがあるのですが、
 作るの簡単なんですか?!
Sjors | 2012/06/10 04:05 AM
こんにちは、山猿、

最初に、私は、それはチーズであると思いました。それには同じ形式(笑)があります。私はmacaronが好きです。私は時々自分でそれらを作ります。それはあまり困難ではありません。

よろしく、

Sjors


Hello 山猿,

First I thought it was a cheese. It has the same form.(笑)

I like macaron. I sometimes make them myself. It is not very difficult if you do not want a specific shape.

Kind regards,

Sjors

Comment Form

icons: