Basically it is egg-white and sugar mixed. All you need is a low temperature oven and a lot of patience.
To get special forms, extra flavor, etc makes it harder to make. When I make creme brulee, I always have a lot of egg white in the end. It can be used to make makaron.
Comments
コメント、ありがとうございます。
なるほど!
売っているものは、形が美しくて、
さまざまな風味と色がありますので、
それらが難しいんですね。
基本的に、それは卵白です。また、砂糖は混合しました。必要とするのは低温オーブンおよび多くの忍耐だけです。
特別フォーム、余分な風味などを得ることは、作ることをより難しくします。私は、クレーム・ブリュレを作る場合、常に結局多くの卵白を持っています。それはmakaronを作るために使用することができます。
よろしく、
Sjors
Hello, 山猿
Basically it is egg-white and sugar mixed. All you need is a low temperature oven and a lot of patience.
To get special forms, extra flavor, etc makes it harder to make. When I make creme brulee, I always have a lot of egg white in the end. It can be used to make makaron.
Kind regards,
Sjors
マカロンって、高価なイメージがあるのですが、
作るの簡単なんですか?!
最初に、私は、それはチーズであると思いました。それには同じ形式(笑)があります。私はmacaronが好きです。私は時々自分でそれらを作ります。それはあまり困難ではありません。
よろしく、
Sjors
Hello 山猿,
First I thought it was a cheese. It has the same form.(笑)
I like macaron. I sometimes make them myself. It is not very difficult if you do not want a specific shape.
Kind regards,
Sjors